מחזור לא תקין....... ..

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

09/05/2022 | 22:11 | מאת: עופרה

שלום רב אני נוטלת גלולות זואלי לפני כעשרה ימים עשיתי איחוד חבילות לאחר כ3 ימים התחיל לי מחזור רגיל הפסקתי עם הגלולות הלבנות לקחתי 4 גלולות צהובות ואז פתחתי חבילה חדשה אני כבר אחרי 7 גלולות לבנות והמחזור לא מפסיק לי כבר מעל 10 יום האם יש סיבה לדאגה?? האם להפסיק שוב גלולות האם להמשיך רגיל ?

שלום רב, אני תוהה אם עשית את השינוי בהדרכת רופא הנשים שלך? בכך מקרה, אני מציע שתפסיקי את נטילת הגלולות ולאחר וסת טבעית תתחילי שוב.

מנהלי פורום האשה והרחם