ממצא ברחם בבדיקת US

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

11/04/2022 | 10:07 | מאת: אליסה

בבדיקת US נמצא: בחלל הרחם ממצא היפרפלסטי 8X26.17 מ"מ, הודגם כלי דם מרכזי ללא סימנים של היפרוסקולריזציה, גבולות הממצא חדים יכול להתאים לפוליפ אני מודאגת, אנא הסברכם

שלום אליסה, התיאור שלך מתאים לפוליפ בחלל הרחם. לפי גודלו ומאפייניו ההמלצה שלי היא להסירו בפעולה כירורגית הנקראת היסטרוסקופיה. את מוזמנת לקבוע פגישה במרפאת ״איה מדיקל״ בטלפון 037646930 על מנת לקבל שירות מקצועי ומנוסה בתחום זה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם