גוש בשפתיים החיצוניות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/04/2022 | 19:56 | מאת: שלי

שלום, לפני שבוע הרגשתי גוש/גולה בשפתיים החיצונית, זה לא כאב באותו זמן. אתמול זה התחיל לכאוב. מבחינה חיצונית לדעתי זה לא נראה לעין אלא מורגש רק במגע. אין אודם או נפיחות מסביב, הגוש פנימי. מה עליי לעשות ובמה מדובר?

שלום שלי, זה לא נשמע מדאיג על פניו. זה יכול להתאים לבלוטת חלב או ״חצ׳קון״ בזקיק שערה, קרוב לודאי. לעיתים נדירות צריך לנקז את הממצא. אם את מעונינת את מוזמנת לקבוע פגישה במרפאת ״איה מדיקל״ בטלפון 037646930 ליעוץ וטיפול. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם