בדיקת פאפ לא תקינה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

23/03/2022 | 10:09 | מאת: הדר

קיבלתי לצערי תשובה לא תקינה של בדיקת פאפ. עם זנים בסיכון גבוה של פפילומה - הפנו אותי לבדיקת קולפוסקופיה. הזנים שיש חשד שיש לי הם 31 33 35 39 45 51 52 56 58 59 66 68 , ולצערי קראתי בגוגל דברים לא טובים. אני בחורה בת 28 ללא מחלות רקע ובריאה בד"כ. מתחתנת בעוד חודשיים. רציתי לדעת האם אני בסכנת חיים כלשהי? במידה ואעשה בדיקת קולסקופיה ויצא לא טוב. מה זה אומר? איך מטפלים? אשמח לתשובתך אני בחרדות קשות. תודה מראש

אינך בסכנת חיים לפי הנתונים שסיפקת אבל יש להשלים את האבחון ולקבל תשובת ביופסיה. רפואה שלמה ואריכות ימים.

מנהלי פורום האשה והרחם