התאמת טבעת פסארי לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

24/02/2022 | 06:49 | מאת: הדר

שלום רב, לאחר כישלון ניתוח הרמת רצפת אגן עם שימור רחם שנערך לפני כשנה, התאים לי הרופא פסארי קוביה. כאשר אני מצליחה לשים את הקוביה לא מרגישה צניחה, אך בזמן מחזור הצניחה קשה. האם אפשרי להתאים לי פסארי קבוע למספר חודשים. בת 48 ולא פעילה מינית. תודה

שלום הדר, נשמע לי לא הגיוני להשתמש בפסרי מגיל כה צעיר. האופציה הניתוחית אמורה להיות יעילה ולשרת אותך שנים רבות. אני מציע, לשיקולך, שלפני ההשלמה עם הצורך בפסרי, תגיעי להערכה של מצבך. תוכלי לתאם פגישה במרכז ״איה מדיקל״ בטלפון 037646930

מנהלי פורום האשה והרחם