צניחת אברי אגן לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

31/01/2022 | 10:32 | מאת: מיכל

שלום רב, לפני עשרה חודשים עברתי ניתוח להקמת רחם ואברי אגן, לתדהמתי גיליתי לפני מספר ימים צניחה של האיברים החוצה ממש כבלט שבולט מהנרתיק, מצב שלא היה קיים לפני הניתוח. שלא לדבר על הרגשת כובד וגוש בין הרגליים. חוששת מאד לעבור ניתוח נוסף לאור הצלחת הקודם. מה ניתן לעשות? זקוקה לעזרה דחופה- בת 48.

שלום מיכל, הנושא רציני ולא ניתן לענות עליו ברצינות ללא בדיקה. את מוזמנת לתאם פגישת יעוץ במרפאת איה מדיקל 037646930.

מנהלי פורום האשה והרחם