תפרים אחרי לידה קרעים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

05/12/2021 | 07:35 | מאת: שיר

שלום ד״ר עברתי לידת ואקום שבעקבותיה תפרו אותי בשלושה מקומות בנרתיק תוך כדי דימום מוגבר בשל הקרעים) קרע פרינאלי דרגה 2 וקרע נרתיקי עמוק כמעט עד הפורניקס כרגע יש לי כאבים פנימיים בפי הטבעת שאלתי רופא אם יש טחורים בדק אמר שאין בנוסף יש לי פצעים מוגלתיים בסיכום נכתב כך: ״באזור תפיקת אפיזיוטומיה ״MMבחלקו החיצוני- בליטת תת עור כ 5 הסביר שכנראה רקמה שנתפסה בתפרים הוא אמר שזה יכול ליפול לבד השאלה שלי היא האם לנסות התערבות על מנת לסדר את זה או שזה משהו תקין שבאמת חולף? אני סובלת מהפצעים האלה גם בפי הטבעת וגם בנרתיק

מתי זה קרה?

06/12/2021 | 21:41 | מאת: שיר

שלום ד״ר שכחתי לציין שאני כרגע כמעט חודשיים אחרי לידה הפצעים החלו חודש לאחר הלידה שפניתי לרופאה בפעם הראשונה על כאבים היא אמרה שזה בסדר כי עדיין לא היה פצע בולט עכשיו אני פונה לפורום לאחר התייעצות עם רופא אחר שנתן לי את האבחנה שכתבתי למעלה ובנוסף יש לי כאבים במתן שתן ממש כאב פיזי גם במגע עם נייר/מגבון אשמח גם לדעת איזה רופא מומחה יוכל לעזור לי בעניין

שלום רב, כל התייחסות לשאלתך צריכה להשען על בדיקת רופא. אני מניח שהרופא שבדק אותך הוא מומחה ברפואת נשים וחוות דעתו מבוססת. אין דרך שחוות דעת וירטואלית תניב לך תועלת טובה יותר. רפואה שלמה.

ראי תשובתי לשאלתך הקודמת.

מנהלי פורום האשה והרחם