עיבוי של רירית הרחם.

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

21/07/2021 | 17:19 | מאת: אנונימית

שלום, לקחתי כדורי דופסטון לפני חודשיים עקב עיבוי רירית 22 ממ. תוצאות של פאפ וביוספיה תקינות. במחזור הראשון היו דימומים יותר מהרגיל עקב הכדורים אך הפסיק לאחר סיום מחזור. במחזור השני שקיבלתי שוב דימום כמה ימים לאחר סיום מחזור. האם הרירית עדיין מעובה ולא נשרה במלואה?האם יש צורך במתן כדורים שוב? תודה

שלום, אני מניח שאיבחון עיבוי הרירית בוצע באמצעות אולטראסאונד. בדיקה חוזרת באותה תשובה תתן את המענה המדויק לשאלתך. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם