ציסטה בשחלה בגודל 4 ס"מ

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

21/04/2021 | 16:46 | מאת: מיכל

יש לי ציסטה בשחלה ימנית. בגודל של 4 ס"מ. יש לי כאבים ,אך בשכיבה במיוחד. האם הכאב נובע מהבעיה? הייתי במיון שבוע שעבר ןנתנו לי אנטיביוטיקה למנוע זיהום לדבריהם. מה עושים עם הכאב שנמשך ?

היי, ציסטה שחלתית יכולה בהחלט להיות סיבה לכאב בטן במיוחד אם מדובר בציסטה ליד השחלה. ציסטה כזאת עלולה להסתובב (להשתזר) ולגרום לכאבים. הטיפול הוא שמרני בדר״כ אולם אם התדירות של הכאב ועוצמתו הם משמעותיים, יש לשקול התערבות פולשנית (לפרוסקופיה) להרחקת הממצא. להערכת המצב והצורך בטיפול את מוזמנת לפנות ליעוץ לאיה מדיקל 037646930.

מנהלי פורום האשה והרחם