הרמת רחם ואברי אגן לפני חודש וחצי

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

21/04/2021 | 09:51 | מאת: קרן

שלום, עברתי לפני חודש וחצי ניתוח להרמת רחם ואברי אגן. בחודש הראשון הרגשתי בסדר. כעת שלושה שבועות עם כאבי ראש , סחרחורת וחוסר יציבות, הרגשת עילפון. עושה ברורים שונים. האם יתכן שיש אלרגיה ללווים או לחומרים בהם הרימו את הרחם או שאלרגיה תתבטא באופנים אחרים? תודה

שלום רב, קיים מגוון סיבות לתלונותייך כולל סיבות הקשורות לניתוח וכאלה שלא קשורות. אני שאת עוברת כעת בדיקות - מצויין. מקווה שהתשובות יאתרו את הסיבה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם