תכיפות במתן שתן לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

30/03/2021 | 14:08 | מאת: נועה

שלום רב, לפני כחודש עברתי ניתוח לשימור רחם לתיקון צניחה אחורית וקדמית באגן. מאז הניתוח יש תכיפות בלתי נסבלת במתן שתן. לעיתים בתכיפות נעלמת למספר ימים או שעות אבל חוזרת. נשלחתי לבדיקת שתן ובדיקת דם אך אין דלקת. אינני מעוניינת יותר בפתרונות ניתוחיים. האם יש משחה כלשהי או תרופה שיכולה להקל על העניין. תודה

שלום רב, זוהי תופעה מוכרת לאחר ניתוח. סיכוי טוב להעלמות/עידון התופעה תוך 3 חודשים מהניתוח.אם לא, ייתכן שאת סובלת משלפוחית לא-יציבה והטיפול הוא תרופתי. אין צורך בניתוח. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם