תחושה מוזרה בנרתיק לאחר יציאה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

16/03/2021 | 23:53 | מאת: אני

לאחרונה שמתי לב שלאחר יציאות יש תחושה מוזרה בנרתיק וכמו כן בעת מעבר גזים מרגיש כאילו ניתן לחוש תזוזה גם בנרתיק (בלי ריח רע). סובלת מבעית התרוקנות לכאורה בשל אי הרפייה של התעלה האנלית. בת 26 בתולה ללא לידות. האם ייתכן שמדובר ברקטוצלה? והאם לא היו מבחינים בכך בבדיקת mri אגן שנעשתה בחשד לאנדומטריוזיס?

שלום רב, רקטוצלה היא אפשרות אם כי את צעירה מדי. גם אנדומטריוזיס ״עמוק״ עלול לגרום למגוון תופעות. בדיקה ידנית של הנרתיק והרקטום יגלו זאת בקלות. רפואה שלמה.

18/03/2021 | 21:20 | מאת: שוב אני

תודה רבה על התגובה! עליי לפנות לרופא נשים לבדיקה? והאם ניתן לבדוק בקלות גם אם אני בתולה ?

מנהלי פורום האשה והרחם