גולה בשפתיים החיצוניות של הפות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

13/02/2021 | 21:32 | מאת: ליטל

ילדתי את ילדי השני לפני 9 חודשים. מיד אחרי הלידה היה לי כמו פצע שמאוד כאב לי. לאחר כמה ימים הכאב עבר אבל הפצע עצמו לא. ביררתי ואמרו לי שאולי זו שיערה הפוכה. אחרי 5 חודשים מהלידה (שכל חודש כאב לי מאוד ביומיים הראשונים של המחזור) עשיתי טיפול בלייזר השיערה יצאה והכאב חלף. (נשאר סימן חום על העור) אתמול שמתי לב לגולה קטנה שלא בולטת אך מרגישים אותה ביד. אני בת 24 בריאה בד"כ ב"ה.

שלום רב, תיאור יפה אבל לא ברור לי מה את מבקשת לדעת? אם שאלתך היא מה הגוש - איני יכול לענות ללא בדיקה. שבוע טוב

13/02/2021 | 23:35 | מאת: ליטל

סליחה שלא הובהרתי. השאלה מה זה יכול להיות? קצת נלחצתי האמת.. ומה הבדיקה כוללת?

סליחה שלא הובהרתי, עלייך לפנות לרופא לבדיקה.

מנהלי פורום האשה והרחם