שאלה בנושא ווסת קשה וכואבת

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/02/2021 | 12:34 | מאת: מרינה

הי בת 24 לא מקיימת יחסי מין בדרך כלל אך לא תמיד עם ווסת סדירה. סובלת מכאבי ווסת חזקים ברמה שמקשים עלי לקום מהמיטה. לפעמים יש חודשים שאני מקבלת ווסת עם כאבים בינוניים אבל חודש לאחר מכאן אני מקבלת ווסת עם כאבים חזקים מאוד. האם יש איזה שהיה תרופה שממליצים עליהם להפחתת הכאבים ?. אני שמעתי על גלולות למניעת הריון אבל כרגע לא רוצה להתחיל עם זה.

10/02/2021 | 12:39 | מאת: מרינה

יש לציין כי לפני כשנה בדיקת האוטראסאונד הייתי תקינה כך שלא הייתי בעיות עם השחלות או הרחם 🙏

שלום רב, אין תרופות פלא... כדאי להוועץ ברופא נשים בשאלה של אנדומטריוזיס. גלולות או משככי כאב הם טיפולים סבירים. רפואה שלמה.

ראי את תשובתי לשאלתך האחרת

מנהלי פורום האשה והרחם