סיכון מוגבר לשליה נעוצה ושליית פתח

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

12/12/2020 | 21:45 | מאת: מירי

שלום. אני בת 41. אחרי שני הריונות. ראשון היה לידה טבעית. שני הסתיים בניתוח קיסרי.הבנתי שאני בסיכון מוגבר לשליה פתח ושלייה נעוצה בהריון הבא בגלל הגיל ובגלל ניתוח קיסרי. עד כמה הסיכוי שלי גבוה לסיבוכים הנ"ל.אני מאוד רוצה עוד ילד אבל חוששת בגלל פוטנציאל לסיבוך הזה

שלום רב, את מהווה דוגמא קלאסית לחרדות-סרק אינטרנטיות. אמנם יש לך סיכון מוגבר למצבים שציינת אולם הסיכון באופן כליי אינו גדול ולא צריך למנוע ממך להרות שוב.

מנהלי פורום האשה והרחם