מיומה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

23/01/2006 | 15:22 | מאת: נורית

בתי בת 38 . לפני 8 חודשים נותחה בניתוח קיסרי להסרת מיומות מהרחם. המנתח אמר לה מיד לאחר הניתוח שנשארו מיומה או שתיים קטנות שלא הצליח להגיע אליהן בערך בגודל של 5 מ"מ. עכשיו, לאחר בדיקה, הסתבר שיש לה מיומה בגודל של 5 ס"מ. האם ניתן לסלק אותה בדרך אחרת מאשר פתיחת הבטן ? כגון MRI , או שיטה אלטרנטית כלשהי . זה מפריע לה וגורם לה לכאבים בזמן המחזור.

23/01/2006 | 23:15 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לאמא הדואגת אכן ישנם מספר שיטות לטיפול בשרירנים, מעבר לכירורגיה של כריתת מיומות. אנו מזמינים את בתך לפנות למרכז לטכנולוגיות מתקדמות במרכז הרפואי על שם שיבא ולקבל הסבר מלא על כל האפשרויות העומדות לרשותה. בינתיים תוכלי לגלוש את, בתך, או שתיכן יחדיו, באתרים המצויינים בקישורים של פורום זהולהגיע עם יותר מידע בהצלחה דר' דליה אדמון

23/01/2006 | 23:15 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לאמא הדואגת אכן ישנם מספר שיטות לטיפול בשרירנים, מעבר לכירורגיה של כריתת מיומות. אנו מזמינים את בתך לפנות למרכז לטכנולוגיות מתקדמות במרכז הרפואי על שם שיבא ולקבל הסבר מלא על כל האפשרויות העומדות לרשותה. בינתיים תוכלי לגלוש את, בתך, או שתיכן יחדיו, באתרים המצויינים בקישורים של פורום זהולהגיע עם יותר מידע בהצלחה דר' דליה אדמון

24/01/2006 | 15:29 | מאת: נורית

תודה על התשובה. למרות שבתי נותחה בארץ לפני כ-8 חודשים, היא גרה עכשיו באוסטרליה. מכל-מקום, אנחנו נמשיך לקרוא חומר באתר זה. אם ידוע לך על איזה מרפאה המתאימה לה במלבורן שבאוסטרליה - נשמח לשמוע.

מנהלי פורום האשה והרחם