מוקדים היפואקוגניים ברחם ובדיקת דם להריון שלילית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

23/09/2020 | 16:54 | מאת: אסנת

שלום אני בת 44,בריאה אם ל3. איחור בווסת שלרוב סדירה מזה כ6 שבועות. הרופא ראה ממצאים היפואקוגניים וציסטה 32 מ'מ בשחלה ימנית ורירית מעובה 12. שלח לבדיקת דם להריון שיצאה שלילית והנחה אותי לקחת כדורי primolut לזרוז מחזור אם הבדיקה שלילית.אני קצת חוששת מנטילת כדורים מעולם לא נטלתי כדורים הורמונאליים. האם יש סיכוי להריון צעיר שלא נקלט בבדיקת דם או שזה וודאי בכל שלב? ( תמיד עשיתי בדיקה ביתית...). תודה רבה,אסנת.

שלום אסנת, לא הבנתי ממך אם את מעונינת בהריון או לא? בכל מקרה ההמלצה לפרימולוט נור היא נכונה לאור התוצאה השלילית. אנחנו לא מתיסקים בהשערות. אפשרות נוספת היא להמתין ולראות אם הוסת תגיעה מעצמה. שנה טובה ובריאה

מנהלי פורום האשה והרחם