ממצאים בבדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/05/2020 | 12:43 | מאת: אתי

שלום אני בת 49 לא קיבלתי מחזור מזה חודשיים אבל כל יום יש לי כאביים כאילו המחזור מגיע אבל לא מגיע. פניתי לרופא נשים שהפנה לבדיקות אשמח אם תסבירו לי מה אומרות התוצאות רחם קידמי בדופן האחורי שרירן בגודל 23/27 שחלה ימנית אורך 21 מ"מ רוחב 15מ"מ צמוד לשחלה או בתוכה ממצא ציסטי צלול 27/31 מ"מ שחלה שמאלית אורך 45 מ"מ רוחב 34 מ"מ בשחלה שניי ממצאים ציסטים צלולים 27/29מ"מ השניה25/29 מ"מ בבדיקות דם הורמונים ESTRADIOL 1374 LH 49.40 FSH 25.90 PROLACTIN 181 PROGESTERON4.1 תודה מראש

אתי שלום, הפורום אינו מקום להתייחסות לכמות כה גדולה של נתונים. אוכל לומר שיש ממצאים שמצדיקים פנייה חוזרת לבדיקה ולהמשך הערכת הממצאים. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם