שאלה ................

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/01/2020 | 14:48 | מאת: שאלה

לפני שלושה חודשים עברתי היסטרוקפיה ניתוחית להוצאת מיומה מהרחם , ומאז המחזור שלי אמנם סדיר כמו שהיה אך מספר ימי המחזור התקצרו מ4-5 ימים, המחזור נהיה יום וחצי , האם זה מעיד על בעיה כלשהי? אולי הדבקיות ברחם נהיו לי כתוצאה מההיסטרוקפיה ולכן המחזור רק יום וחצי? אציין שאני בת 43 ללא לידות ...

שלום רב, לשאלתך - הדבקויות ברחם יכולות להתבטא באופן שאת מתארת אולם זאת אינה האפשרות היחידה. בכל מקרה הייתי ממליץ לחזור לרופא המנתח ולהציג את התופעה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם