רירית רחם מעובה וקחי ים קל תפני בדיקת היסטרוסקופחה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

15/01/2020 | 05:47 | מאת: מטופלת מיבנה

בבדעקה אחרונה במרפאת נשים בדיקת אולטרסאונד גילתה דוקטור בצר קירות מעובה 8 מ מ הפנתה אותי לאסותא אשדוד החודש להסטרטסקופיהאני בת 59 כרגע פעם ראשונה גיליתי עקבות של דם האם זה אומר מצב חמור? אציין שבקהילה דוקטור בצר לכ הצליחה לקחת לי קדימה מרירית הריחם מפאת⁵ רגישות לבדיקה

שלום רב, רירית רחם מעובה מצדיקה דגימה. קורה לעיתים שדגימת הרירית אינה מתאפשרת במרפאה. במקרה זה יש לבצע היסטרוסקופיה (האפשרות העדיפה) אבחנתית או להמשיך מעקב. באיה מדיקל מתמחים בביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית/טיפולית. לקביעת פגישה 037646930. רפואה שלמה

מנהלי פורום האשה והרחם