כריתת שרירן איזו שיטת ניתוח עדיפה בכדי להכנס שוב להריון?

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

03/12/2019 | 17:14 | מאת: רווית

יש לי שרירן בגודל 5 סמ. האם שיטת הניתוח הקלאסי כלומר פתיחת בטן עדיפה על לפראסקופיה? האם לאחר לפראסקופיה ניתן להכנס להריון?

שלום רווית, שיטת הניתוח הסטנדרטית כיום להסרת שרירן היא בלפרוסקופיה. במקרים חריגים כמו מספר גדול של שרירנים, מיקום מורכב שאינו מאפשר הגעה בטוחה לשרירן, הדבקויות מרובות באגן או ניתוח חוזר להרחקת שרירן יש צורך בפתיחת בטן. אם את מעונינת, באיה מדיקל נסיון רב בטיפול בשרירני הרחם ותוכלי לקבל יעוץ הולם ובחירת הניתוח המתאים למצבך. 037646930. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם