מחזור חלש אחרי גלולות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

29/08/2019 | 17:15 | מאת: שירי לוי

שלום רב. אני נמצאת בחול ומהמחזור האחרון התחלתי לקחת גלולות כדי לא לקבל ווסת בטיול. הרגשתי לא טוב יומיים אחרי התאריך שהייתי אמורה לקבל והחלטתי להפסיק את הגלולות ולקבל מחזור. במשל 4 ימים שאני עם דימום חלש מאוד, לא רגיל אחרי גלולות. יש מצב שזה לא מחזור? ורק עוד כמה ימים אקבל מחזור? בנוסף חודש שעבר לקחתי פרימולוט נור לדחיית מחזור ולאחר מכן המחזור אחריו היה מאוד קשה! דימום נוראי. יש מצב שזה השפיע על המחזור הנוכחי ולכן הוא חלש?

18/09/2019 | 13:47 | מאת: ד״ר דב לקסמן

שלום שירי, טיפול בגלולות יכול להתבטא בהפחתת כמות הדם בוסת. חזרי למסלול חיים רגיל בלי התערבויות הורמונליות תכופות והכל כנראה יסתדר.

מנהלי פורום האשה והרחם