נגישות
נגישות

שאלה ....................

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/07/2019 | 18:08 | מאת: רונית

האם לאחר היסטרוקופיה ניתוחית להוצאת שרירן חייבים לקחת אסטרוגן? אני פוחדת להשמין מהאסטרוגן, ואם אני לא אקח אני עלולה ללקות בהדבקויות ברחם?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רונית, תוספת האסטרוגן היא לטווח קצר ואין מה לחשוש מהשמנה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם