לאחר לעשה איחור במחזור בפעם השנייה1

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

24/06/2019 | 07:30 | מאת: אפרת

שלום, ילדתי וקיבלתי מחזור ב-22.5 שהייתי במחזור עשיתי התקן. כבר ה-24.6 ועדין לא קיבלתי מחזור בפעם השנייה. אני מניקה לא באופן מלא . יכול להיות שאני בהריון למרות ההתקן ? ואם לא, מתי אני אמורה לקבל מחזור? תודה

שלום אפרת, איזה התקן הותקן לך? אם מדובר במירנה (התקן הורמונלי) ייתכנו עיכובים, אפילו ממושכים מאד. אם מדובר בהתקן נחושתי כבר היית צריכה לקבל וסת אלא אם הפעילות ההורמונלית שלך קצת ״עצלה״. וכמובן, יש לשלול הריון. בהצלחה.

מנהלי פורום האשה והרחם