שאלה .......................

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/03/2019 | 07:09 | מאת: לילך

אני בת 42 ללא ילדים ועשיתי אולטרסאונד רחם ורציתי לשאול אם גודל של הרחם גדול או תקין אורך94 מילמטר עובי43 מילמטר רוחב 62 מילמטר אציין שלפני חצי שנה האורך היה 77 מילמטר , אז מה מסמלת הגדילה ל94 מילמטר ?

לילך שלום רב, ממדי הרחם המצוינים בפנייתך הם מעט גדולים יותר ממדי רחם ״רגיל״. אלה שינויים מוכרים המתרחשים במהלך חייה של האשה אולם נתוני הגודל כשלעצמם אינם מספיקים. יש להתייחס בנוסף למרקמו של הרחם ומידת הסימטריה של גדילתו. כמובן שגם לתלונות שהובילו לביצוע הבדיקה חשיבות רבה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם