אי קבלת מחזור לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

07/02/2019 | 10:40 | מאת: יפית

שלום, בתאריך 28.10 עברתי גרידה בשבוע 12 עכב הריון לא מתפתח .. היו דימומים קצת אחרי אבל מחזור תקין הגיע ב18.12 מאז לא קיבלתי מחזור .. אני ובן זוגי שומרים כך שאני לא חושבת שיש סיכוי להריון. אציין שלפני הגרידה המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר היה מגיע לאיחור של עד שבועיים .. האם יש קשר להפלה ולזה שבמחזור ממש מאחר? אודה לתשובה מהירה אני ממש בלחץ... תודה רבה!!!!

שלום יפית, אני מציע שתבצעי בדיקת הריון למרות הסיכוי הנמוך. אם התוצאה שלילית, לאור ההיסטוריה של המחזורים הלא-סדירים שלך - ייתכן עיכוב חריג. בכל מקרה, עשי הכל תחת פיקוח רופא הנשים שלך. רפואה שלמה.

07/02/2019 | 10:54 | מאת: יפית

אוקיי תודה רק האם זה קשור לגרידה? יכול להיות שהגוף עדיין לא חזר לעצמו?

מנהלי פורום האשה והרחם