תוצאות בדיקה של us גניקולוגי בטני

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

28/01/2019 | 22:56 | מאת: אליס

במהלך הבדיקה רשמו לי את התוצאות הבאות מדובר ביום ה 13 מהיום הראשון של המחזור( והיום ה8 מסיומו). אשמח לדעת אם התוצאות תקניות. רחם- אורך 43 ממ עובי 32 ממ רוחב 45 ממ עובי רירית רחם 5 ממ שחלות- אורך 30 ממ רוחב 18ממ ימנית אורך 23 ממ רוחב 15 ממ שמאלית

29/01/2019 | 08:27 | מאת: אליס

שכחתי לציין, אני בת 22

שלום אודיה, אני מניח כי הבדיקה נעשתה במסגרת מערב זקיקים. אם המחזורים שלך סדירים אז רירית הרחם 5 מ״מ היא קצת דקה. אין גם מידע לגבי זקיקים בשחלות. אם המחזורים אינם סדירים - אין טעם בבדיקה יחידה כדי להעריך תקינות ויש לבצע עוד בדיקות. בהצלחה.

גיל 22 הוא גיל נפלא...

מנהלי פורום האשה והרחם