טיפול אלטרנטיבי במיומות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

08/11/2007 | 14:42 | מאת: מיכל

שלום דליה, האם ידוע לך על טיפול בשרירנים ללא ניתוח. כמו תזונה, צמחים, שחרור ריגשי וכדומה ? האם פגשת במטופלת שהצליחה לצמצם או להעלים את השרירן ? הגיע לידי ספר בשם " המסע" על אישה שהצליחה להעלים לחלוטין גידול בגודל כדור סל, בעזרת טיפולים כאלה. תודה על התשובה, מיכל

08/11/2007 | 21:41 | מאת: למיכל

העוסקים בתזונה, ברפואה משלימה, נטורופתיה וכדומה ??

12/11/2007 | 10:32 | מאת: ד"ר דליה אדמון

שלום לך מיכל נכון להיום איני יכולה להציע על כל טיפול צמחי/תזונתי שנתקלתי בו או בדיווחים משכנעים לגבביו. ישנם דיווחים שונים בספרות האלטרנטיבית ולם לא ראיתי כל מחקר שתומך בהצלחות אלו ולא זכיתי עדיין לפגוש את המטופלת שנהנתה מטיפולים אלו בהצלחה

מנהלי פורום האשה והרחם