מניעת ניתוח גדול שכולל הוצאת שלפוחית השטן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

29/11/2018 | 13:58 | מאת: רח

שואלת בשביל אחותי שהתגלה אצלה סרטן בצואר הרחם בגודל 5 סמ עברה טיפול הקרנתי ובריכתרפיה . בתל השומר. לאחר שנה בדיקה נוספת העלתה כי נשארו לה נגעים בצואר וקצת לכיוון הבלוטות הלימפה ליד האגן. מציעים לה ניתוח גדול וקשה. קראתי על בחורה שטיפלת בה שהסרת לה את הבלוטות בניתוח קטן לקחת סיכון. האם יש טעם לנסות ולבוא להתייעץ מציינת שהיא לפני החלטה לא יודעת מה לעשות אם ניתוח או כימו וטיפול ביולגי שהסיכוי שנונתים לגביו לא גדול אשמח לקבל תשובה. המון תודה רונית

שלום לך, את מתארת מקרה קשה ומורכב. באיה מדיקל שותף ד״ר רם איתן - אחד האונקו-גינקולוגים המשובחים שהכרתי ב-35 שנות עבודתי. אני מציע לך להגיע ליעוץ אצלו. לקביעת פגישה התקשרי 037646930. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם