חוששת מסרטן בפות צעירה יחיסית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

25/08/2018 | 05:18 | מאת: AA

היי אני יחיסית צעירה אבל יש לי מין גוש כזה מתחת לעור בשפתיים הגדולות ממש בצד ושאני נוגעת בו הוא כואב לי אבל הוא לא מפריע לי ביום יום ולפי מה שרשום אני חושבת שזה סרט בפות ואני ממש מפחדת מזה ואני מתביישת ללכת לרופא לבדוק מה עושים במצב כזה? אני קטנה ורופא גם לא יקבל אותי לבד בלי הורים

שלום רב, הסיכון לסרטן בפות בגילך הוא קלוש ביותר. עם זאת, הדרך היחידה לאבחן את התופעה היא בדיקה אצל רופא. נסי בכל זאת לשתף את אחד ההורים או להגיע לבדיקה בליווי בוגר מחוג מכרייך או משפחתך. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם