שאלה....... ........

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

20/08/2018 | 14:19 | מאת: דנה

האם לפני היסטרוקופיה ניתוחית יש צורך לבצע בדיקת פאפ? ושאלה נוספת האם אולטרסאונד בגישה בטנית מהווה אינדיקציה מספיק טובה לגבי השרירן והמשך טיפול בו ? כלומר האם צריכות בדיקות נוספות שמראות היכן בדיוק עומד השרירן או שבדיקת אולטרסאונד בגישה בטנית מספיקה כדי לדעת איך לטפל בשרירן

דנה שלום, בדיקת פאפ היא בדיקה שעומדת בפני עצמה ואינה קשורה להיסטרוסקופיה. יש לבצעה בהתאם לנוהלי קופת החולים ותלונות המטופלת. אולטראסאונד בגישה בטנית פחות מדויק מהגישה הוגינלית בהערכת מצב השרירן (מיקום, גודל) וממילא בטיפול בו. רפואה שלמה.

26/08/2018 | 17:24 | מאת: דנה

תודה רבה

מנהלי פורום האשה והרחם