שימוש חודשי בטבעת הנוברינג

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

02/07/2018 | 19:03 | מאת: קרן

ברצוני להתייעץ לגבי טבעת הנוברינג שבשימושי כעת. אם אני אמורה להוציא את הטבעת בשבוע מסויים , ואני רוצה להקדים את הוסת או לאחר אותה מה אני אמורה לעשות? להקדים להוציא את הטבעת שבוע לפני?או לאחר בשבוע להוציא? אשמח לחוות דעת. תודה רבה

שלום קרן, בדיוק כמו שאמרת - הקדמה או איחור של שליפת הטבעת תיתן את שינוי התאריך המבוקש. לא מומלץ אם העיכוב הוא ביותר מימים ספורים. במקרה זה להחליף את הטבעת מיד עם הוצאת הקודמת. בהצלחה

מנהלי פורום האשה והרחם