הופיעו פתאום הפרשות חומות וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

08/02/2018 | 01:48 | מאת: לילך

היי, סיימתי מחזור לפני שבועיים, וקיימתי לפני יומיים יחסי מין, פתאום יום אחרי הופיעו לי הפרשות חומות וכאבי שדומים מאוד לכאבי מחזור. רציתי לדעת אם יש קשר בין המקרים והאם זה אחת מאיזושהי תופעת לוואי של משהו שאני צריכה להיות מודאגת לגביו?

שלום לילך. תיאור כזה אינו מדאיג בדר"כ. כדאי לוודא שביצעת בשנה האחרונה משטח PAP מצואר הרחם ולהיות ערנית להישנות התופעה. בכל מקרה, ביקור אצל רופא הנשים לא יזיק. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם