תוצאות בדיקת אולטראסאונד גניקולוגי

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

02/10/2017 | 23:55 | מאת: נדיה

שלום אני בת 70 לפני כחודש סבלתי מדימום בשתן (צבע אדום) הגעתי לחדר מיון בדיקות שתן הראו סימנים של דלקת טופלתי באנטיביוטיקה לשבוע ובבדיקה חוזרת כולל תרבית התוצאות היו תקינות בנוסף הופנתי ל us שלפוחית השתן וגם הוא היה תקין נשלחתי לבירור אצל גניקולוג ע"י רופאת משפחה ביצעתי אולטראסונד והתוצאות די הדאיגו אותי "קיר עליון אחורי מיומה תוך דופנית 21 ממ קיר ימני מיומה תוך דופנית 37 ממ 31 32 ממ רירית הרחם 7 ממ עם שינוים ציסטים בתוכה" הרופא החליט לשלוח אותי לביופסיה אני דואגת מאד אשמח לתגובתך

03/10/2017 | 00:38 | מאת: נדיה

פרט נוסף ביצעתי את אותה בדיקה בדיוק באופן שגרתי לפני כ 3 חודשים ממצא זהה של השרירנים פרט לרירית הרחם שהייתה בזמנו 2 ממ

שלום רב, בגילך רירית הרחם אמורה להיות דקה בהעדר פעילות הורמונלית (וכמובן אם אינך נוטלת טיפול הורמונלי כלשהו). מסיבה זאת שלח אותך הרופא לדגימת רירית הרחם לשלול גידול חלילה. עד שלא תבצעי את הבדיקה לא ניתן יהיה להפריך את דאגתך. רפואה שלמה ושנה טובה.

מנהלי פורום האשה והרחם