לקיחת שני גלולות ביום

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

06/07/2017 | 12:56 | מאת: החבר המודאג

שלום לכולם השאלה היא כזאת, חברה שלי נוטלת גלולה בשם פומיניק (ללא מחזור), היא נוטלת אותה קבוע בשעה 12 בצהריים עד כאן הכל טוב אתמול בנוסף לגלולה הרגילה ב12 בצהריים, היא נטלה שוב גלולה בסביבות 1 בלילה כי הייתה בטוחה ששכחה ליטול אחת בצהריים האם היא צריכה להמשיך לקחת את הגלולות רגיל מ12 בצהריים יום אחרי, והאם יכול לקרות משהו מהטווח הקצר יחסית בין 3 הגלולות? תודה מראש!!

שלום לחבר המודאג, הסר דאגה מליבך. שתמשיך ליטול את הגלולות כרגיל, הן פשוט תסתיימנה יום קודם לכן - לא נורא.

10/07/2017 | 14:24 | מאת: החבר המודאג

תודה רבה לך, זה בדיוק מה שהיא עשתה, הרגעת אותי ואותה מאוד תודה!

מנהלי פורום האשה והרחם