מחזור 3 חודשים רצוף ואין לו סימנים של סוף

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

09/04/2017 | 22:08 | מאת: טל

אני בת 22 ואני כבר שלוש חודשים במחזור! לעולם לא לקחתי גלולות מאף סוג! לא עברתי הריונות! הייתי אצל הרופא הוא המליץ לי על גלולות מסוג יסמין התחלתי חפיסה ראשונה של 21 כדורים וכרגע אני ב-7 ימיי הפסקה והמחזור ממשיך כאילו אין מחר נישארו לי עוד שתי חפיסות של 21 כדורים ובינהם הפסקה של 7 ימיים... אני כבר מאבדת סבלנות ותקווה... למה זה בכלל קורה, מה הסיבה??!

טל שלום, ראשית אני מזדהה איתך בכך שמחזור 3 חודשים אינו לעניין... לא פרטת אילו בדיקות בוצעו לך (הורמונים? אולטראסאונד?) אני מציע שתמשיכי את נטילת הגלולות כפי שהרופא המליץ. אם לא יחול שיפור גם בחודש הקרוב חיזרי אליו וצייני זאת. אם תהיי מעונינת בבדיקה על ידי מומחי איה מדיקל, התקשרי לטלפון 0775717230/6 לקביעת פגישה. רפואה שלמה וחג שמח.

13/04/2017 | 18:53 | מאת: טל

תודה רבה על ההתייחסות🙏🏻

מנהלי פורום האשה והרחם