בדיקת קולסקופיה חוזרת לאחר חצי שנה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

10/03/2017 | 14:37 | מאת: אנונימית

היי אני בת 22 עשיתי בדיקה חוזרת לאחר חצי שנה ובפאפ יצא משטח לא מזוהה . בבדיקה שנעשתה הרגשתי תחושת כאב חזקה ולכן ביקשתי מהרופא שיפסיק , כרגע אני ממשיכה לדמם יום אחרי האם זה תקין? בנוסף מזה אומר משטח לא מזוהה? אשמח לתשובה ממומחה

שלום רב, דימום אחרי בדיקה הינו אירוע שגרתי. זה ייפסק די מהר. "משטח לא מספק" משמעותו שבבדיקה לא נאספו מספיק תאים כדי לבצע הערכה מדויקת. אין בזה שום דבר משמעותי אולם כדאי לחזור על הבדיקה ולקבל תשובה משמעותית יותר. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם