דימום קל ושריפה קלה בשתן והרבה מתן שתן בימים האחרונים

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

09/02/2017 | 17:26 | מאת: נוי

אני לוקחת גלולות פמינט באופן מסודר וקבוע , אני הייתי בכלא צבאי 18 יום ואתמול השתחררתי ואני וחבר שלי קיימנו יחסים ושהלכתי לשירותים לא היה לי דם באסלה אבל היה קצת דם שניגבתי וגם היום ראיתי קצת דם על התחתונית, זה לא יכול ליהיות שאני בהיריון כי רק אתמול שכבנו אחרי 18 יום וגם בכלא לקחתי את הגלולות בצורה מסודרת, אז מה זה יכול ליהיות ??

שלום נוי, באמת לא סביר שאת בהריון. דימום קל אחרי יחסים הוא תופעה שכיחה. חשוב לברר מתי ביצעת בדיקת פאפ (בדיקת צואר הרחם) לאחרונה. כדאי גם שרופא נשים יבדוק אותך ויסתכל על מראהו של צואר הרחם. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם