חוסר תאבון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

09/11/2005 | 11:04 | מאת: נגינה

שלוםת לבני בן השלוש יש בעיות אכילה חמורות, הוא פשוט לא רוצה לאכול. מדי פעם אוכל משהו וזהו. גננת בגן גם הביאה לתשומת לבי את אותה הבעיה. מבחינת המשקל הוא מאוד רזה לגיל שלו. רציתי לשאול אם יש איזשהם תוספי תזונה שיכולים להגביר תאבון. תודה.

11/11/2005 | 15:07 | מאת: תשובת מנהל הפורום

נגינה היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה הנני משתף פעולה עם רופאי ילדים במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינקות ילדים ונוער גם הילד שלי בן 4 לא אוכל הרבה והוא רזה - למדתי לחיות עם זה ועם הגיל הוא יתחיל לאכול יותר עד שיום אחד תחשבי שהוא אוכל יותר מידי נסי לבדוק מה הוא אוהב לאכול ולתת לו לגבי תוספי תזונה מגבירי תאבון אני ממליץ לא להיכנס לזה אפשר ורצוי להעשיר את תזונתנו במולטי ויטמינים אורז ולחם מלא וירקות מבושלים במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

06/09/2010 | 20:22 | מאת: דארין הליבי

אני בת 23 סובלת מחוסר תאבון והמשקל שלי נמוך מדי אני מבקשת עזרתך שתציעי לי תוסף מזון להגביר את התאבון שלי תודה מראש

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער