טרומבוציטופוניה (ITP)

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

29/10/2005 | 19:53 | מאת: רינת

רציתי לדעת האם יש טיפול אלטרנטיבי לספירת טסיות נמוכה אצל ילדים, כרגע לצערי, בני מקבל סטרואידים שמטרתם להרוג את הנוגדנים שהורסים את הטסיות (טרומבוציטים) ? תודה מראש !

02/11/2005 | 09:36 | מאת: תשובת מנהל הפורום

רינת היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה מאחר וספירת טסיות נמוכה בדרך כלל מלווה בחולשה ועייפות אני ממליץ להעשיר את התוזנה ברכיבים חיוניים כקמח מלא אורז מלא ומזון מבושל בנוסף יש מקום לשקול לקיחה של מולטי ויטמין על מנת לחזק את הילד אני חושב שיש מקום לקחת תוסף ברזל וויטמין B12 בעדיפות מול שאר הויטמינים ישנם מספר מוצרים מעולים למציצה אשר מכילים מינונים יפים של הרכיבים החיונים במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער