אבחון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/10/2005 | 22:37 | מאת: אורנה

בתי בת 4 ולא מצליחה להחזיק טוב את העפרון גם גננת העיה לי כי הילדה מתקשה באחזקת העפרון אני רוצה לעשות לה אבחון אולי היא צריכה ריפוי בעיסוק האם אפשר להמליץ ליעל מכון אבחון כזה באזור ראשל"צ והאם זה מסופסד ע"יי מכבי??

28/10/2005 | 11:56 | מאת: תשובת מנהל הפורום

אורנה היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה הרפואה המשלימה רואה את הדברים אחרת ייתכן ויש קשר לחסר תזונתי של רכיבים חיונייים כמינרלים וויטמנים בנוסף אני ממליץ לך לעסות את כתפי ביתך כרבע שעה ביום אפשר ורצוי פעמיים ביום ללא קשר אני ממליץ לך להיכנס לאתר של מכבי ולברר את הההטבות והתנאים במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער