בת 6 נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

27/10/2005 | 19:59 | מאת: noa

בת 6 בריאה שיער דליל מלידה. נבדקה אצל רופא עור שאמר שאין הרבה מה לעשות. בחצי שנה אחרונה נשירת שיער עם סימנים לצמיחה מחודשת אבל מעטה. מה ניתן לעשות???

28/10/2005 | 12:01 | מאת: תשובת מנהל הפורום

נועה היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה מהנסיון שלי אני יכול להעיד ששיער דליל בדרך כלל צומח עם הזמן ומתמלא אכן אני מסכים שגיל 6 הוא גיל שכבר צריך לראות שיער סמיך ומלא להערכתי מדובר במקרה קלאסי של חסר תזונתי שמשפיע על צמיחת השיער במקרה כזה אני ממליץ לבדוק מה תזונתה של ילדתך ולנסות להעשיר אותה ברכיבים חיוניים כאבץ ויטמנים ומינרלים וחומצות שומן מסוג אומגה 3 במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער