האם לתפריט קשר בגרימת התקפי סטרידו בתינוקות?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

16/10/2005 | 10:37 | מאת: שרי

שלום לד"ר ירון לב אור תודה על ההיענות. תינוקת בת שנה וארבעה חדשים. מזה חצי שנה התקפי סטרידו לסרוגין, מלווים שיעול מחניק וקשיי נשימה. תופעה שכיחה אך מפחידה ומדאיגה בכל פעם שמופיעה. אנילציה בד"כ מקלה ומרגיעה אך לזמן קצר בלבד. 1. אילו בדיקות מומלץ לבצע לגילוי מניע ההתקף? 2. האם יש לקשור רגישות למרכיבים בתפריט, שעת ארוחה אחרונה, כיו"ב 3. אם בשיטת אלימינציה, על אילו מזונות אלרגניים היית ממליץ לוותר? תודה ומועדים לשמחה.

19/10/2005 | 17:40 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שרי היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה אכן כן מנסיוני אני יכול לציין שהסרה של מספר רכייבים יחסית קטן יכול להקל ואף למנוע התקפים של סטרידו בדיקות מומלצות ללוקים בסטרידו הם רגישות ללקטוז ו גלוטן שזה אומר מוצרי חלב וקמח לבן ומוצריו - פיצות שוקולד מוצרי חלב לחם לבן אורז לבן וסוכר על מנת להקל בכל מקרה אני ממליץ לאוור את החדר להכניס מכשיר אינהלצייה ולשלב שמן אקליפטוס בהליך האינהלציה במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער