שיער

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

17/07/2006 | 10:45 | מאת: טל

שלום רב, האם יש מוצר המומלץ לאנשים בעלי צמיחת שיער איטית במיוחד? האם יש משהו שיכול לעודד צמיחת שיער (השיער עצמו לא רק שצומח לאט אלה גם דק ודליל). שמתי לב שהתופעה קיימת גם אצל ביתי בת הארבע, היא לא הסתפרה מהיום שנולדה ושיערה מגיע רק עד לכתפיים וגם הוא דק ודליל בעוד שילדות אחרות בגילה בעלות שיער ארוך מאד וזאת גם לאחר שהסתפרו מספר פעמים. ברצוני להדגיש שאף אחת מאתנו לא סובלת מנשירה. מה המלצתך? בתודה מראש. טל

20/07/2006 | 09:03 | מאת: תשובת מנהל הפורום

טל נשמע כאילו שאתן לא אוכלות טוב יש כנראה חסר ויטמינים ומינרלים לדעתי כדאי שתתיעצי עם מומחה תזונה לבדוק מה חסר בתפריט מנסיוני הקצר תכשירים להצמחת שיער ומניעה של נשירה לא עוזרים ראי את תמונתי המרשימה משמאל ירון

20/07/2006 | 09:07 | מאת: תשובת מנהל הפורום

נשמע כמו חסר ויטמינים ומינרלים יש מקום לבדוק מה החסר לפני שיופיעו בעיות נוספות ירון

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער