בדיקה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

26/09/2005 | 22:49 | מאת: סמי

לכבוד הרופא שלום רב לפי מיטב ידיעתי ניתן לבצע בדיקת פלג גוף עליון לעומת פלג גוף תחתון ועל ידי כך לבדוק האם ניצלתי את מלוא פוטנציאל הגובה שהיה טמון בי כיום אני בן 25 ואני מעוניין לבצע את הבדיקה רציתי לשאול איך אני עושה את זה ואצל מי?

29/09/2005 | 08:21 | מאת: תשובת מנהל הפורום

סמי שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אנני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה מאחר ולא ציינת מה גובהך אנני יכול להתיחס לסוגיה בכל מקרה חשוב לי לציין שהאנשים הגדולים בעולם הנם נמוכי קומה נפוליאון , דה וינצי , ואחרים מה שחשוב זה מי אתה ולא מה גבהך היה שמח בחלקך ותשתדל להעריך את מה שיש לך ובך במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער