לשון ארוכה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

16/11/2016 | 23:51 | מאת: ימית אביטל

ביתי בת האאבעה וחצי חודשים נולדה חודש לפני הזמן 1.840 ג, בזמן האחרון התחילה להוציא את הלשון. לא כל הזמן, אך לעיתים קרובות. גם כשנחייכת ומנסה למשוך את תשומת ליבנו, כשנוגעת במשהו עם הלשון ולפעמים גם סתם כך. היא רק יונקת ולא מוכנה לשום דבר אחר שיכנס לה לפה. לא מוצץ, לא בקבוק לא כפית וחא כוס האם הלשון הארוכה קשורה גם לכך שהיא לא לוקחת מוצץ ומסרבת לבקבוק?? האם אני צריכה לדאוג?? אשמח לתשובתכם

ימית שלום, קשה מאוד לענות כך, אנא גשי לרופא ילדים שיבדוק את ביתך. אסף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער