קרניו סקראל אוטיזם

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

26/02/2016 | 05:44 | מאת: הילה

שלום, בני בן 3 על הרצף, האם טיפולי קרניו סקראל יכולים לעזור לו? במידה וכן אשמח אם אפשר לקבל המלצה על מטפלים טובים באזור השרון.

טיפול קארניו סאקרל הוא טיפול מצויין. השאלה כמו בכל טיפול האם הוא רלוונטי למטופל. לא ציינת מלבד היותו על הרצף האוטיסטי במה את רוצה לטפל? מה מפריע לבן שלך? לפי זה אוכל לענות על השאלה. אסף

08/04/2016 | 10:15 | מאת: הילה

היי בהמשך לפנייתי הקודמת,בני בן 3 על הספקטרום, אני מעוניינת לדעת האם רלוונטי טיפול קרניו סקראל, ואם רלוונטי אחקי כמה טיפולים יודעים אם זה עשוי לעזור או לא? . הקושי העיקרי שלו הוא שפתי, מאובחן עם אפרקסיה מורכבת, המטרה העקרית שלי שהטיפול ייפתח לו את היכולות לדבר בצורה איכותית ותקינה. כמו כן, יותר קשר עם החברה ופחות ניתוקים.

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער