אנטיביוטיקה לפעוטות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

12/12/2015 | 22:25 | מאת: שני

שלום בן אחותי בן עשרה חודשים עם וירוס קשה מאוד כבר שבוע עם 39 חום. הרופאים לא יודעים מה הבעיה ומאביסים עליו אנטיביוטיקה בכדורים ודרך הוריד...מה ניתן לעשות כדי לשקם את המערכת שלו ביום שאחרי (שיבוא עלינו לטובה). תודה רבה שני

הי שני, בשלב הראשוון ניתן לתת פרוביוטיקה גם בזמן האנטיביוטיקה, יש לשים לב שלא נותנים בסמוך לשעות של האנטיביוטיקה. בשלב השני ניתן לחזק אותו עם טיפול הומיאופתי, רפואה סינית, פורמולות צמחי מרפא או פרחי באך. בהצלחה אסף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער