דלקת ריאות לילד

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

29/07/2015 | 09:43 | מאת: רמי

שלום רב לבני בן ה 3.5 יש דלקת ריאות שנראתה בצילום ריאות במוקד. הילד עם חום גם לפני התחלת הטיפול האנטיביוטי, שעם נטילת נורופן להורדת חום זה יורד.והיום לקח את המנה הרביעית וחום עדיין יש, בנוסף הוא גם משתעל עם המון ליחה ואני עושה לו אינהלציה עם בודיקורט וטרבולין. ברצוני לדעת האם זה נורמלי שאחרי המנה הרביעית עדיין יש חום ? ומתי אמורים לראות שיפור? ומה לעשות האם להיבדק שוב ? על מנת לא להזניח כי אני מאד מודאג... אודה לתשובה בהקדם...

03/08/2015 | 21:52 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום רמי, מתנצלת על התגובה המאוחרת. כעקרון, חום יכול עדיין להופיע אחרי מנה רביעית, אך אכן אנו מצפים שתהיה איזושהיא ירידה בגובה החום. בכל מקרה, אם קיימת דאגה, אם קוצר הנשימה אינו במגמת שיפור או אם הילד נראה ירוד - כדאי לחזור להבדק אצל הרופא. רק בריאות! ד"ר גלי שטופמן

30/11/2015 | 19:23 | מאת: assaf

שלום רב, נא לחזור לרופא המטפל ליעוץ. נשמע שהאנטיביוטיקה לא מתאימה או שהאבחנה לא מדוייקת. אסף

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער