אסטרגלוס לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

26/06/2015 | 07:05 | מאת: רותם

שלום, האם ניתן לתת לתינוקת בת 8 חודשים אסטרגלוס כטיפול מניעתי או משמר למערכת החיסון? האם יש הגבלה בתקופת הזמן שניתן לתת לה? ובאיזה צורה? לפורר את תוכן הכדור במנת פירות? תודה מראש

02/07/2015 | 22:57 | מאת: ד"ר גלי שטופמן

שלום לך, ככלל, איני ממליצה לתת לתינוקות צעירים צמחי מרפא באופן קבוע, אלא רק לפי צורך ספציפי. אסטרגלוס הוא אכן צמח המחזק את מע' העיכול, את הריאות ואת העמידות בפני מחלות, בראי הרפואה הסינית, אך הוא גם חמים באופייו, ובשימוש ממושך עלול לגרום לחוסר איזון פנימי. בכל מקרה, כדאי לתת צמחי מרפא לילדים בהתייעצות עם מטפל או רופא המומחה לנושא. בברכה, ד"ר גלי שטופמן 050-7661552

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער